Event Details

Va invitam la Workshop-ul " Cum pregatim Compania pentru o investitie"

Evenimentul este organizat de ATICโ€‹ in parteneriat cu firma de avocatura romaneasca โ€‹STRATULAT ALBULESCU .

๐—”๐—ฐ๐—ฒ๐˜€๐˜ workshop ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฐ๐˜‚ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฎ, ๐—ฑ๐˜‚๐—ฝ๐—ฎ ๐—ฐ๐˜‚๐—บ ๐˜‚๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—ฎ๐˜‡๐—ฎ:

๐˜”๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ช๐˜ช ATIC: participarea gratuita!

๐˜•๐˜ฐ๐˜ฏ-๐˜”๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ช ATIC:

- 1 persoana - 500 MDL. Pentru 2 si mai multi participanti 10% discount.


Confirmari de participare si detalii suplimentare, inclusiv conturi spre plata: info@ict.md

Speakers

  • Silviu Stratulat (Managing Partner at STRATULAT ALBULESCU Attorney at Law)

    Silviu Stratulat

    Managing Partner at STRATULAT ALBULESCU Attorney at Law

    Silviu Stratulat este coordonatorul practicii de Fuziuni & Achizitii in cadrul firmei, acordand asistenta juridica in legatura cu toate aspectele pietei fondurilor de capital privat, cum ar fi tranzactii de capital de risc, investitii de capital privat, fuziuni, achizitii si tranzactii de tip “exit”. Atat fondurile cu capital de risc, fondurile de capital privat, cât ศ™i companiile (cu creศ™tere acceleratฤƒ) din sectorul Tehnologie au încredere în cunoศ™tinศ›ele sale din industrie, in tenacitatea sa in gestionarea problemelor complexe si in capacitatea sa de a finaliza tranzactiile la timp. Silviu este cunoscut pentru adaptarea dispozitiilor si a conceptelor din piata la mediul juridic romanesc. In plus, pe langa experienta sa profesionala vasta, aportul extins al lui Silviu provine si din cunostintele sale extinse despre practicile si jucatorii de pe piata europeana, dar si din Statele Unite ale Americii, care pot fi implicati in toate etapele si aspectele unei tranzactii. Silviu este, de asemenea, un lider recunoscut in tranzactiile cu riscuri in faza tarzie si in tranzactiile de capital privat aflate in stadiu incipient in Europa si in pietele emergente. De asemenea, Silviu acorda asistenta juridica companiilor din sectorul Tehnologie de la infiintare si pana la tranzactii de tip “exit” de Fuziuni si Achizitii, oferte publice, precum si alte oportunitati de crestere. Printre fondurile de investitii de top reprezentate de Silviu, se numara: Resource Partners, The Rohatyn Group, Gapminder VC Fund, Vitruvian Partners, Morphosis Capital, AEW Europe, Corporate Finance House (CFH).

    view more
  • Cristina Man (Partner at STRATULAT ALBULESCU  Attorney at Law)

    Cristina Man

    Partner at STRATULAT ALBULESCU Attorney at Law

    Cristina Man este avocat asociat (Partener) in cadrul departamentului de Drept Societar, Drept Comercial, Fuziuni & Achizitii al Stratulat Albulescu. Cu o experienta semnificativa in dreptul societatilor comerciale, in general, Cristina ofera asistenta juridica atat clientilor locali, cat si celor internationali cu privire la aspecte de zi cu zi (day-to-day), restructurare corporativa, transferuri de active, optimizarea afacerilor prin fuziuni, absorbtii, divizari sau alte operatiuni specifice. Cu peste 10 ani experienta in avocatura, Cristina s-a axat în ultima perioada in special pe tranzacศ›ii M&A din sectorul Tech, fiind totodata si co-coordonatoarea grupul dedicat acestei specializari in cadrul departamentului de M&A al SAA. Avind o abordare creativa ศ™i fiind mereu orientata spre solutii, Cristina a asistat clienti activi in diverse industrii, cu un accent deosebit pe sectorul tehnologic. Ea asista companii de top din piata – producatorii unora dintre cele mai moderne tehnologii din lume - iar gama ei de clienti include de la multinationale si companii de tehnologie (precum Brillio, Glory Ltd.), fonduri de investitii (Gapminder VC, DayOne Capital, Resource Partners, The Rohatyn Group, Corporate Finance House), start-up-uri (CODA Intelligence, Beez, Xvision, Ialoc) la fondatorii lor (Pitech, Froala) si utilizatorii de servicii tehnologice.

    view more
  • Sabina Cerbu (Partner at STRATULAT ALBULESCU Attorney at Law)

    Sabina Cerbu

    Partner at STRATULAT ALBULESCU Attorney at Law

    Sabina practica avocatura de peste 13 ani, fiind specializata in drept societar, proprietate intelectuala si reglementare. Cu o experienta semnificativa in drept societar, Sabina ofera asistenta juridica atat clientilor locali, cat si celor straini, cu privire la diverse aspecte juridice de zi-cu-zi, inclusiv redactare documente (de ex. acordul asociatilor/actionarilor, contracte de licenta), asistenta in cadrul negocierilor si reprezentarea intereselor clientilor in fata autoritatilor publice si a instantelor de judecata. Mai mult, in perioada in care a fost viceministru in cadrul Guvernului Republicii Moldova, Sabina a dobandit o vasta experienta in redactarea documentelor si a politicilor publice (cum ar fi propuneri legislative si acte normative strategice pentru Guvernul Republicii Moldova). De asemenea, ea a fost implicata in diferite exercitii de monitorizare si evaluare a politicilor publice, precum si in efectuarea de analize functionale a institutiilor publice.

    view more

Community

Connect with 24 people attending this event

ITISSCEP

Venue

Digital Park

Mihai Viteazul 15A
Chisinau, Moldova

If you have any questions please contact

Contact Organizer

Show on map