Event Details

After registering on Glue Up for the event, please access your email. Click Join Event to register directly on Zoom Webinar.

Agenda

10:00 AM - 11:30 AM
Panel I. Alexandru GHETU – Sef Directie Politici in Domeniul Raporturilor de Muncă
1. Munca la distanta. Particularitatile muncii la distanta. Criteriile obligatorii care urmeaza a fi respectate in cazul muncii la distanta. Prevederile obligatorii a unui contract individua...
1. Munca la distanta. Particularitatile muncii la distanta. Criteriile obligatorii care urmeaza a fi respectate in cazul muncii la distanta. Prevederile obligatorii a unui contract individual de munca privind munca la distanta.

2. Munca la domiciliu. Particularitatile muncii la domiciliu. Criteriile obligatorii care urmeaza a fi respectate in cazul muncii la domiciliu. Prevederile obligatorii a unui contract individual de munca privind munca la domiciliu.

3.Asigurarea securitatii si sanatatii muncii in cazul muncii la domiciliu si a muncii la distanta.

4. Angajarea cetatenilor straini sau apatrizi. Angajarea cetatenilor straini sau apatrizi in baza contractului individual de muncă privind munca la domiciliu sau munca la distanta.

5. Formele de plata a salariului. Modalitati de evaluare in moneda nationala a retributiei muncii.
view more
11:30 AM - 1:30 PM
Panel II. Tudor CAPSA - doctor in dreptul muncii, conferentiar universitar, consilier de stat de clasa I, director al Centrului de Cercetari ale Relatiilor de Munca
1. Acordarea concediilor anuale. Planificarea concediilor. Divizarea concediului.2. Utilizarea semnaturilor electronice in relatiile de munca.3. Rezervarea locurilor de munca si angajarea pe...
1. Acordarea concediilor anuale. Planificarea concediilor. Divizarea concediului.

2. Utilizarea semnaturilor electronice in relatiile de munca.

3. Rezervarea locurilor de munca si angajarea persoanelor cu dizabilitati. Consecințele nerespactarii obligatiei respective.
view more
1:30 PM - 2:15 PM
Panel III. Ministerul Apararii a Republicii Moldova
1.Obligatiile agentilor economici de tinerea evidentei la zi si comunicarea lunara catre centrele militare datele privind incadrarile si eliberarile din serviciu, incadrarea in serviciu a ...
1.Obligatiile agentilor economici de tinerea evidentei la zi si comunicarea lunara catre centrele militare datele privind incadrarile si eliberarile din serviciu, incadrarea in serviciu a recrutilor si rezervistilor numai daca acestia au fost luati in evidenţa de centrul militar, intocmirea anuala a tabelele nominale ale tinerilor care urmeaza sa fie recrutati si prezintarea, la cerere, centrelor militare, alte obligații prevazute de Legea nr.1245 din 18-07-2002 cu privire la pregatirea cetatenilor pentru apararea Patriei.

2. Tinerea de catre agentii economici a evidentei bunurilor rechizitionabile aflate in proprietate sau in detinere: starea tehnica a mijloacelor de transport si a tehnicii de constructie rechizitionabile; disponibilul fortei de munca care poate fi chemata pentru prestari de servicii. Informarea, la cerere, a centrelor militare corespunzatoare despre numarul si starea bunurilor rechizitionabile, schimbarile privind instrainarea sau starea bunurilor rechizitionabile.

3. Transmitera anuala catre centrele militare si serviciilor de mobilizare a economiei date privind existenta si starea bunurilor rechizitionabile.
view more

Tickets for HR Conference

Register for the conference based on the following rates. Participants will be approved to participate in the event after they proceed with payment. Enjoy the conference together with us. 

ATIC Members Admission - Free 

Non-ATIC Members Admission Fee- 200 MDL