Bu geçmiş bir etkinliktir. Kayıtlar kapanmıştır. Diğer TGSD, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği etkinliklerini görüntüleyin.

Ne zaman

Salı , Mayıs 30 , 2023 ( 10:00 - 13:00 )GMT+3

Takvime ekle

Nerede

Mövenpick Hotel İstanbul Bosphorus

Barbaros Bulvarı No:165 Balmumcu
Beşiktaş, İstanbul, Turkey

Haritada göster

Etkinlik Detayları

Sizi, 30 Mayıs 2023 Salı günü 10.00 – 13.00 saatleri arasında Mövenpick Hotel İstanbul Bosphorus Balo Salonu'nda gerçekleştirilecek olan "TGSD TALKS Yeni Avrupa ve Amerika Mevzuatına Uygunluk için WRAP Sertifikasyonu Çözümü" paneline davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu panel, Worldwide Responsible Accredited Production (WRAP) ve TÜV Rheinland iş birliğiyle düzenlenmektedir.


Günümüzde, gümrük, sınır koruma düzenlemeleri ve insan hakları durum tespiti mevzuatına uyum sağlamak, ABD ve Avrupa Birliği'ne başarılı bir şekilde ihracat yapmak için zorunluluk haline gelmiştir. Dünya Çapında Sorumlu Akredite Üretim (WRAP) sertifikasyonu, sosyal ve gümrük uygunluk belgesi olarak aynı zamanda ABD ve Almanya/AB mevzuatına uyumu sağlamak için en pratik çözümü sunmaktadır.


Panelimizde, WRAP'ın akredite denetim ortağı TÜV Rheinland ile birlikte belgelendirmenin mevcut ve gelecekteki mevzuata uyum sağlamak için nasıl bir araç olduğunu tartışacağız. Tedarik zinciri içinde yer alan tüm halkalar sorumluluklarını yerine getirdiğinde rekabet gücümüzü daha da arttırabileceğimiz bir endüstriye sahip olabiliriz. Özellikle satış, sürdürülebilirlik ve kurumsal sosyal sorumluluk (CSR) departmanlarınızı yakından ilgilendiren konulara odaklanacağız. Katılımınızı bekliyoruz.


Panelde konuşmacı olarak şu isimler yer alacaktır:


Meta Sourcing Kurucusu Bülent Alkanlı (Moderatör)

WRAP Avrupa Temsilcisi Gerwin Leppink

TÜV Rheinland CSR Bölüm Yöneticisi Volkan Çınar


Bu panel, aşağıdaki kişilerin katılımı için uygundur:


Firma sahipleri, ortaklar ve üst düzey yöneticiler

Sürdürülebilirlik Yöneticileri

CSR Bölüm Yöneticileri


Saygılarımızla,




Konuşmacılar

Menü