Event Details

Asociatia Nationala a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC)in parteneriat cu PwC va invita cordial sa participati la workshop-ul nostru de exceptie, axat pe Preturile de transfer in sectorul IT.


𝘔𝘦𝘮𝘣𝘳𝘪𝘪 ATIC: Participarea este gratuita, oferindu-le membrilor acces exclusiv la informatii valoroase.

𝘕𝘰𝘯-𝘔𝘦𝘮𝘣𝘳𝘪 ATIC:

- 1 persoana - 1000 MDL. Pentru 2 si mai multi participanti 10% discount.

Confirmari de participare si detalii suplimentare, inclusiv conturi spre plata: info@ict.md

Speakers

  • Anastasia Dereveanchina (Senior Manager, Servicii Fiscale at PwC România & Moldova)

    Anastasia Dereveanchina

    Senior Manager, Servicii Fiscale at PwC România & Moldova

    Anastasia s-a alăturat PwC în 2010, are o experiență de peste 10 ani în fiscalitatea națională și internațională, din care 7 ani fiind implicată într-o mare varietate de proiecte de prețuri de transfer.
    Începând cu anul 2023 Anastasia este Co-Președinte al comitetului fiscal AmCham Moldova și membru al grupului de lucru pe lângă Ministerului Finanțelor din Republica Moldova privind legislația prețurilor de transfer.

    view more
  • Anna Gîscă (Manager Servicii Fiscale at PwC Moldova)

    Anna Gîscă

    Manager Servicii Fiscale at PwC Moldova

    Anna s-a alăturat PwC Moldova în 2017 și deține în prezent funcția de Manager în cadrul Departamentului de Taxe. Ea are o vastă experiență de peste 12 ani în coordonarea proiectelor de contabilitate și salarizare, proiecte de due diligence, analize fiscale și proiecte de audit fiscal, precum și servicii de consultanță fiscală furnizate unei game largi de companii naționale și multinaționale, inclusiv organizații necomerciale.

    view more
  • Alina Timotin (Manager Servicii Fiscale at PwC Moldova)

    Alina Timotin

    Manager Servicii Fiscale at PwC Moldova

    Alina s-a alăturat echipei PwC Moldova în anul 2010, cu o experiență ce depășește 10 ani, Alina a fost implicată în proiecte complexe de consultanță fiscală pe plan local și internațional, proiecte de revizuire fiscală, restructurare a afacerilor, inspecții fiscale, audit de taxe, asistență în proiecte de modificare a cadrului legislativ și normativ cât și diverse alte proiecte de consultanţă privind impozitarea companiilor.

    view more

Community

Connect with 25 people attending this event

DDSCDLIA