LAB WEST MINEx Schedule - February 18th - 20th 2025

	DAY ONE - TUESDAY 18TH FEBRUARY		
TIME	SESSION	VENUE	AUDIENCE
08.30 - 09.30 (60 mins) 09.30 - 10.30 (60 mins)	Event Registration Welcome Addresses from Government Dignitaries including: Yvonne Jones MP, Minister Andrew Parsons, Minister Lisa Dempster, MHA Jordan Brown, Mayor Belinda Adams, Mayor Ron Barron	Arts & Culture Centre, Labrador City	Delegates
10.30 - 10.50 (20 mins) 10.50 - 12.00 (70 mins)	Morning Coffee Break - Sponsored by Kami Project Industry Leader Presentations and Panel Discussion Ryan Harnden (Chief Operating Officer, Rio Tinto IOC) Bob Gagne (VP Operations, Tacora Resources) Kevin Foley (General Manager, Kami Project) Panel 1 & Q+A: "Leadership in the Labrador Trough: Shaping the Future of Mining" Moderated by Perry Canning (Manager, North Star Associates)		
12.30 - 14.00 (1.5 hours)	Keynote Luncheon Speaker: Walter Parsons , (VP, Transmission Interconnections & Business Development, NL Hydro) "The Churchill Falls MOU and Its Impact on Labrador's Economic Future" Sponsored by Nunacor - Aramark Partnership	Wabush Hotel, Wabush	Ticketed Event
14.00 - 17.00 (3 hours)	Trade Show with Panel Discussions 14.45: Panel Discussion - "Unlocking Project Value" Sponsored by North Star Associates Moderator: Perry Canning (Manager, North Star Associates) Panelists: Amanda McCallum (Executive Director, Mining NL); Rex Oldford (Associate Dean of Engineering Technology, College of the North Atlantic); Jeff Hynes (Partner, Senior Director Energy and Resources, CIMA+)	Mike Adam Recreation Complex, Wabush	Delegates & Exhibitors
18.00 - late	15.15: Afternoon Coffee Break - Sponsored by Kami Project Ski & Steak Night - Sponsored by Hestia Heating	Smokey Mountain Ski Club, Labrador City	Ticketed Event
	DAY TWO - WEDNESDAY 19TH FEBRUARY		
09.30 - 10.00 (30 mins) 10.00 - 14.30 (4.5 hours)	Trade Show with Panel Discussions 10.30: Panel Discussion "Leveraging Diversity and Workforce Inclusion" Sponsored by Castech Plessitech Moderator: Leigh Wall (Industry Partnership Specialist, Office to Advance Women Apprentices NL) Panelists: Lori LeDrew (Executive Director, Office to Advance Women Apprentices, NL); Stanley Oliver (Manager, Trades NL: Indigenous Skilled Trades Office); Kerri Deir (Accessibility Consultant, Canadian Council on 11.00: Morning Coffee Break - Sponsored by MacGregors Industrial 11.30: Panel Discussion - "Driving Efficiency, Sustainability, and Impact Through Innovation" Sponsored by Bird Moderator: Rhonda Tulk-Lane (CEO, Atlantic Chamber of Commerce) Panelists: Corey Collins (Director of Geomatics, SEM), Caroline Anstey-Moore (Senior Environmental Geoscientist, Strum Consulting)	Mike Adam Recreation Complex, Wabush	Delegates & Exhibitors
15.00 - 18.00 (3 hours)	Trade Show Open to the General Public	1	Public
	1	<u> </u>	

	DAY TWO - WEDNESDAY 19TH FEBRUARY		
12.30 - 14.00 (1.5 hours)	Keynote Luncheon Speaker: Amanda McCallum (Executive Director, Mining NL) "Unlocking Newfoundland and Labrador's Strategic Mineral Potential" Sponsored by Northern Mining Equipment	Wabush Hotel, Wabush	Ticketed Event
		ı	
14.30 - 17.00	 14.30: Department of Industry, Energy and Technology - Joanne Hart, Program and Policy Development Specialist, Mineral Development "Newfoundland and Labrador's Mineral Industry: Updates, Opportunities, and Strategic Priorities" 14.50: Search Minerals - Joseph Lanzon, CEO & Director "Critical Minerals in Labrador" 15.20: Afternoon Coffee Break - Sponsored by Metso 15.35: Tacora Resources - Brian Penney, President & CEO 16.05: ArcelorMittal - Alison Chan, Sourcing Specialist and Ziad Hammoud, Project Buyer 16.30: Kami Project - Kevin Foley, General Manager: "Kami: A Mining Project For Future Generations of Labradorians" 	Arts & Culture Centre, Labrador City	Delegates
18.00 - late	Meet & Greet - Sponsored by PAL Airlines	Iron Rock Brewing Co., Labrador City	Delegates (Registration Required)
	DAY THREE - THURSDAY 20TH FEBRUARY		
09.00 - 12.00 (3 hours)	Trade Show with Panel Discussion 09.30: Panel Discussion - "Bridging the Workforce Gap: Strategies for Success" - Sponsored by College of the North Atlantic Moderator: Rhonda Tulk-Lane (CEO, Atlantic Chamber of Commerce) Panelists: Travis Richards (Mining Network Business Development Officer, College of the North Atlantic; Arlene Michelin (Manager of Program Development and Learner Supports, Labrador Aboriginal Training Partnership); Dylan Miles (Recruitment Manager, HR Project Partners); Reuben Hillier (General Manager, Dexter Institute)	Mike Adam Recreation Complex, Wabush	Delegates & Exhibitors
	10.00: Morning Coffee Break - Sponsored by TD Commercial Bank		