





Women in Energy Network Gas Webinar Theme - Gas Value Chain and the Investment Opportunities

(1) Date and Time of event: -2^{nd} May 2023 8.15am -10.30am

(2) Event agenda:

- <u>a)</u> Virtual arrivals and Pre-webinar information about Gas Development in Nigeria (8:15am-8:30am)
- **b)** Welcome address (5 minutes) (8:30am-8:35am)
- **c)** Keynote (10 minutes): Gas utilization in Nigeria and the role in energy transition (8:35am-8:45am)
- **d)** Deep dive 1 (15 minutes): Upstream segment where are the resources, what are the barriers to investment for development (8:50am-9:05am)
- **e)** Q&A (10 minutes) (9:05am-9:15am)
- **<u>f</u>**) Deep dive 2 (15 minutes): Midstream segments where are the opportunities and what are the barriers to entry (9:15am-9:30am)
- **g)** Q&A (10 minutes) (9:30am-9:40am)
- <u>h</u>) Deep dive 3 (15 minutes): Downstream segments where are the opportunities and what are the barriers to entry (9:40am-9:55am)
- i) Q&A (5 minutes) (9:55am -10:05am)
- i) Snapshot on Funding Opportunities and Options (10:05am -10:20am)
- **<u>k</u>)** Vote of Thanks and Closing (10:20am -10:30am)

(3) Venue: Zoom Meetings

Link: https://cutt.ly/r5UCAWJ Meeting ID: 811 2374 7931

Passcode: WIEN