12:00 PM
12:30 PM
01:00 PM
01:30 PM
02:00 PM
02:30 PM
03:00 PM
03:30 PM
04:00 PM
04:30 PM
05:00 PM
05:30 PM
06:00 PM
06:30 PM
07:00 PM

Main Schedule

Registration, Networking and Lunch
30 min

Read more

Land Acknowledgement...
By Dr. Deborah Rosat...

Agent of Change - Ke...
Sponsored by Scotiab...

Session One: Keynote Speaker
The Power of Believing

Anu George Canjanathoppil, CEO of International ...
Anu George Canjanathoppil (CEO of International Justice Mission Canada)
45 min

Read more

Session Two: ESG Matters
Fireside Chat: How Not to Go Extinct: ESG – More Than Just Corporate Fluff...
Mary Larson (Partner at MNP LLP)
Edward Olson (Partner and National Leader at MNP LLP)
45 min

Read more

Coffee Break

Session Three: Board Diversity Matters
Deliberate Board Diversity Project

In an era where Directors are bombar...
Alyssa Barry (Principal & Co-Founder of irlabs)
Ivy Lumia (CEO of BIG | Best In Governance Inc.)
45 min

Read more

Session Four: Digital Governance Matters
AI & Data Governance Matters

What should board members need to be t...
Samantha Kappagoda (Independent Director and Chief Data Scientist of Credit Suisse US Mutual Funds and Numerati Partners LLC)
Della Shea (Corporate Director, Chief Data Governance and Privacy Officer)
Wendy Gross (Partner, Technology and Board Director of Osler and Perimeter Institute)
45 min

Read more

Session Five: Interactive Session
Building Risk Resiliency through Culture

In an increasingly complex wor...
Lexie Kindbom (Chief Client Officer, Risk Management and Corporate Segments at Marsh Canada Limited)
Jesse Price (Partner at Oliver Wyman)
45 min

Read more

Closing Remarks
Sponsored by Scotiab...

Networking and Cocktail Reception
85 min

Read more

Registration, Networking and Lunch

Wednesday May. 15 - 12:00pm - 12:30pm (30 min)

Land Acknowledgement and Welcome Remarks

Wednesday May. 15 - 12:30pm - 12:40pm (10 min)

By Dr. Deborah Rosati, Founder & CEO of Women Get On Board Inc.

Agent of Change - Keynote Introduction

Wednesday May. 15 - 12:40pm - 12:45pm (5 min)

Sponsored by Scotiabank Women Initiative

Session One: Keynote Speaker

Wednesday May. 15 - 12:45pm - 01:30pm (45 min)

The Power of Believing

Anu George Canjanathoppil, CEO of International Justice Mission Canada, will share how being a woman did not come in the way of leading 10,000 people out of slavery. In the fight against injustice-gender, race, status, and other variables do not and should not come in the way. IJM is on the way to protecting half a billion people from violence, learn how you can be part of this movement.

Wednesday May. 15 - 01:30pm - 01:45pm (15 min)

Session Two: ESG Matters

Wednesday May. 15 - 01:45pm - 02:30pm (45 min)

Fireside Chat: How Not to Go Extinct: ESG – More Than Just Corporate Fluff, Now Table Stakes

A walk through the latest in ESG: Not just reporting requirements and legislation, but also a guide to the leading practices that will set your organization apart.

Sponsored by MNP LLP

Coffee Break

Wednesday May. 15 - 02:30pm - 02:45pm (15 min)

Session Three: Board Diversity Matters

Wednesday May. 15 - 02:45pm - 03:30pm (45 min)

Deliberate Board Diversity Project

In an era where Directors are bombarded with conflicting diversity reports and the call for transparent regulated practices, a practical path forward is needed.

This fireside chat session will present the key findings of the Deliberate Board Diversity Project, a collaborative activation project by BIG, WGOB and ir labs as a commitment to higher standards in Canadian corporate governance.

Based on the insights gleaned from over 160 reports and contributions from 140 directors and governance professionals, we will discuss the foundations and designs to activate the call to action for enabling deliberate board diversity.

Sponsored by Best in Governance (BIG).

Wednesday May. 15 - 03:30pm - 03:45pm (15 min)

Session Four: Digital Governance Matters

Wednesday May. 15 - 03:45pm - 04:30pm (45 min)

AI & Data Governance Matters

What should board members need to be thinking about
artificial intelligence (AI), its strategic impact on the business, ethical considerations, and how to get AI-ready. How can the company leverage AI for competitive advantage, addressing challenges and integrating AI into its strategy?

This panel seeks to discuss the following questions:
How should board members think about Artificial Intelligence (AI) and its strategic impact on the business and ESG considerations?
How can the board get AI-ready?
What about generative AI, technology adoption policies and the hybrid workplace? 
How can the company gain a competitive advantage by
integrating AI into its strategy while addressing associated risks and challenges?
What about cybersecurity, data integrity and privacy
considerations?

Sponsored by Osler, Hoskin & Harcourt LLP

Wednesday May. 15 - 04:30pm - 04:45pm (15 min)

Session Five: Interactive Session

Wednesday May. 15 - 04:45pm - 05:30pm (45 min)

Building Risk Resiliency through Culture

In an increasingly complex world with a rapidly evolving risk landscape, leaders need to anticipate emerging risks and leverage the best of their company cultures to build resiliency. The Global Risks Report 2024 from the World Economic Forum in collaboration with Marsh McLennan identifies the top risks that we face in the near and long term. We will begin the session with an overview of the top risks identified in the Global Risks Report 2024 and then consider how leaders can manage culture to drive organizational resiliency and optimal outcomes, engaging the audience in an interactive learning session. In an increasingly complex world with a rapidly evolving risk landscape, leaders need to anticipate emerging risks and leverage the best of their company cultures to build resiliency. The Global Risks Report 2024 from the World Economic Forum in collaboration with Marsh McLennan identifies the top risks that we face in the near and long term. We will begin the session with an overview of the top risks identified in the Global Risks Report 2024 and then consider how leaders can manage culture to drive organizational resiliency and optimal outcomes, engaging the audience in an interactive learning session.

Sponsored by Marsh McLennan

Closing Remarks

Wednesday May. 15 - 05:30pm - 05:35pm (5 min)

Sponsored by Scotiabank Women Initiative

Networking and Cocktail Reception

Wednesday May. 15 - 05:35pm - 07:00pm (85 min)

No results for the selected filters.